Back to the City!!! :)

2012.12.29. 20:47

Holnap. 24 óra múlva már kedvenc városom levegőjét szívom újra. Ez az egy, ami éltet, s nem tarthat vissza semmi! Maximum egy olyan természeti katasztrófa, ami felemeli a vonatot és eldobja jó messzire.... Ilyen meg csak nem lesz!

Várom már nagyon, mint mindig, ha Vas megye felé veszem az irányt. Várom az ismerős utcák halk köszönését, a kedvenc helyek cinkos kacaját, a szél üdvözlő simogatását. Nem tehetek róla, 2009 augusztusának végén végérvényesen és visszavonhatatlanul beleszerettem. Pont. És ezt az érzést senki nem veheti el tőlem. Még azok sem, akik többször megpróbálták.

És ha szilveszter, akkor Szombathely, ameddig csak megoldható! Sok szeretettel várok mindenkit az aClubban, a pult végi boxban! :) 

Boldogabb új évet mindenkinek!!! :)

Szerző: Olya

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://olya.blog.hu/api/trackback/id/tr904986965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2013.01.01. 14:33:45

Remélem jól sikerült! :) Szerencsést és boldogot neked is! Puszi

Olya 2013.01.02. 22:29:42

@-Ani-: Amilyen furcsán (mondhatni rosszul) indult, olyan jó lett a vége! :) Neked is boldogabbat, szebbet, jobbat! :) Puszi!
süti beállítások módosítása