Final countdown...:)

2013.10.25. 22:18

Több értelemben helyes a cím. Költözés, hazaút, új tervek, aztán irány Szombathely.

A költözés már jó ideje a levegőben rezgett, várom, kell, szeretem! :) Azért is, mert akkor végre megint minden a helyére lesz rakva - nem csak fizikálisan. Egy új időszak kezdete, egy másik lezárása. Már csak egy hét!!! :)

bőrönd.jpg
A hazaút szintén várható és ildomos már egy ideje, hiszen augusztus közepe óta nem jártam abban a kicsi faluban. Hiányzik a családom, az ott élő barátaim, anyu főztje, a táj...Minden. De már csak 2 nap, és ismét ott leszünk, Manóval együtt! :)

IMGP2196.JPG

Az agyamban körvonalazódó tervek egy másik agyban tekerő gondolatköteggel találkoztak. Egyenlőre csak elméleti síkon mozgunk, de bízom benne, hogy nemsokára kézzel fogható dolgok lesznek ebből. :) Várom, pörög az agyam, kell az új. Az újdonság ereje. :) És persze köszönöm a másik agynak! Azt is, hogy - talán tudtán kívül - gondolkodásra készteti az elmémet... :) (L)

sewing.jpg

Szombathelyre minden nap vágyom. Szinte minden nap eszembe jut valaki vagy valami, ami oda köthető. Fáj, hogy nem élhetek ott, ezért is ragadok meg minden lehetőséget arra, hogy visszalátogassak - ha csak egy hétvége erejéig is. Szombathely az én városom, az ÖRÖK SZERELEM, s az ott élő barátok a szívem kiváltságos helyén ülnek egy ideje. Egyszer úgyis... Bár lenne az minél előbb...

Szombathely_Panorama.jpg
Tehát most ez van... ;) És ez jó. Nagyon jó! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olya.blog.hu/api/trackback/id/tr385599546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása